Στην Εθνική Μπάσκετ Κωφών ο Γ. Τετώρος για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα

  • στις Παρασκευή, Ιουνίου 17, 2016 -
  • 0 σχόλια
 Για ακόμα μια φορά ο Γεώργιος Εμμ. Τετώρος θα προσφέρει τις «μπασκετικές» του υπηρεσίες στην Εθνική ομάδα Μπάσκετ Κωφών.


 Από το Καρπενήσι όπου γίνεται η προετοιμασία της Εθνικής πληροφορηθήκαμε πως μέσα στην 12άδα, για το Πανευρωπαϊκό Μπάσκετ που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη  θα είναι για άλλη μια φορά ο Γιώργος, καθώς είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της ομάδας,

 Πρόκειται για μια ακόμα προσωπική δικαίωσή για τον «τρακατρουκα» (όπως είναι και το παρατσούκλι του) δείχνοντας ότι οι κόποι και η σκληρή δουλειά στο μπάσκετ δεν πάνε χαμένοι.

 Από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή πορεία στην Εθνική και κατά την διάρκεια του τουρνουά (από τις 23 Ιουνίου ως και τις 2 Ιουλίου.) θα έχουμε εκτενή άρθρα για τα νέα και την πορεία της ομάδας.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.