Συζήτηση με θέμα τον εμβολιασμό ενηλίκων στο Κέντρο Υγείας Άστρους

  • στις Κυριακή, Νοεμβρίου 05, 2017 -
  • 0 σχόλια
Αγαπητοί Συμπολίτες,
το Κέντρο Υγείας Άστρους με τον Σύλλογο Φίλων του Κέντρου Υγείας σε μια προσπάθεια καλύτερης επικοινωνίας μαζί σας , καθιερώνει δύο φορές το μήνα ενημερωτικές συναντήσεις με συζητήσεις σε θέματα που αφορούν στην υγεία και στην πρόληψη.
Ομιλητές θα είναι επαγγελματίες υγείας του Κέντρου υγείας αλλά και προσκεκλημένοι επιστήμονες της ευρύτερης περιοχής μας.
Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 π.μ. με θέμα τον εμβολιασμό των ενηλίκων.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.