Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Α.Ε.Ε.Σ.Κορακοβουνίου.

  • στις Πέμπτη, Δεκεμβρίου 21, 2017 -
  • 0 σχόλια
 Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Εκπολιτιστικός Σϋλλογος Κορακοβουνίου σε συνεργασία με τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας θα διοργανώσει γλέντι στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του. 


 Την Παρασκευή 29-12-2017 θα πραγματοποιηθεί γλέντι στο κέντρο "Ρήγας" στο Κορακοβούνι με τιμή εισόδου 17€ (ανά άτομο με πλήρες γεύμα) διασκεδάζοντας και χορεύοντας με την ορχήστρα του Παναγιώτη Σούρσου (Στρουμπούλου).

  Νωρίτερα το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας στις 17:30 διοργανώνει εκδήλωση όπου θα γίνει προβολή παιδικής ταινίας ενώ κλόουν με παιχνίδια και χορό θα διασκεδάσει τους μικρούς φίλους ενώ ο Άγιος Βασίλης θα μοιράσει δωράκια σε όλα τα παιδιά με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.