Δεν διόρθωσε την αδικία για το μειωμένο ρεύμα στην Αρκαδία ο Αλέξης Τσίπρας

  • στις Τετάρτη, Φεβρουαρίου 28, 2018 -
  • 0 σχόλια
 Παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα, υπήρχαν διάφορες δηλώσεις ότι ο Πρωθυπουργός, όταν έρθει στην Τρίπολη, θα άρει την αδικία και θα ανακοινώσει εφαρμογή μειωμένου τιμολογίου ρεύματος για όλη την Αρκαδία, τελικά ο Αλέξης Τσίπρας δεν δεσμεύθηκε για τίποτα.
 Το μόνο που είπε ότι οι μειώσεις στο ρεύμα θα εφαρμοστούν στον Δήμο Μεγαλόπολης, κάτι που ήταν ήδη γνωστό από καιρό. Η εφαμρογή του μειωμένου τιμολογίου στον Δήμο Μεγαλόπολης, είναι απόλυτα σωστή, όμως η Αρκαδία ήθελε αυτή το μέτρο να εφαρμοστεί σε όλο το νομό.

Ο κ. Τσίπρας αρκέστηκε στα εξής … «Στο πλαίσιο αυτό θεσμοθετήσαμε το Περιβαλλοντικό Οικιακό Τιμολόγιο, για την ενίσχυση των περιοχών που υποβαθμίζονται περιβαλλοντικά από τη λειτουργία των λιγνιτικών σταθμών και ορυχείων, όπως ο Δήμος Μεγαλόπολης.

Η ρύθμιση αυτή θα οδηγήσει σε μειώσεις έως και 30% στους λογαριασμούς παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.»

http://www.arcadianews.gr

Share/Bookmark

Συγγραφέας

Επιμέλεια από Korakovouni WebRadio

Επικοινωνήστε με το KWR μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) στη διεύθυνση korakovouniwr@gmail.com . Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τον ιστότοπό μας για την ενημέρωσή σας.

0 σχόλια:

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.