Header pic

Pic

Οχι στα κλεισίματα σχολικών μονάδων. Επιθυμούν το κλείσιμο του νηπιαγωγείου Κορακοβουνίου

Έγινε χθες η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός από τα μέλη της πλειοψηφίας, στη συνεδρίαση συμμετείχε ο εκπρόσωπος της “Λαϊκής Συσπείρωσης” κ. Π. Αδάμης, αλλά και ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και μέλος του συνδυασμού «Ενας Τόπος – Ισες Ευκαιρίες», κ. Γρ. Παινέσης.


Στη συνεδρίαση κυριάρχησε το θέμα της πρότασης της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, για κατάργηση των Νηπιαγωγείων Κορακοβουνίου και Μελιγούς.


 Η εισήγηση της Δημοτικής Αρχής ήταν προφανώς αρνητική ως προς την πρόταση, ενώ στο ίδιο μήκος κυμάνθηκαν και οι τοποθετήσεις των δ/σ.

Το λόγο, μάλιστα πήραν και εκπρόσωποι των σχολικών μονάδων, των δασκάλων και των γονέων. Αναφορά έγινε, επίσης και στις σχολικές περιφέρειες που πρότεινε η Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας, αλλά αυτό το θέμα θα συζητηθεί ξανά στη Επιτροπή Παιδείας του Δήμου για να έρθει μετά στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος, στη συνεδρίαση το παρών έδωσαν και κάτοικοι των Δολιανών, που ζήτησαν και πέτυχαν, στην απόφαση του ΔΣ, να προστεθεί και αίτημα αναστολής του κλεισίματος του Δημοτικού τους Σχολείου για το σχολικό έτος 2012-13, μιας και απόφαση κατάργησής του ενεργοποιείται και πάλι από το τέλος Αυγούστου του 2012.


ΠΗΓΗ: www.astrosnews.gr

3 σχόλια:

  1. Εδώ έκλεισαν το δημοτικό. Οικονομία και καλα, πράσινη ανάπτυξη, ας κλείσουμε και την πλατεία, αλλοιώνει τη γεύση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το σχολείο που έκλεισε ξέρουμε πολύ καλά ποιοί ευθύνονται. Και όχι οι πολιτικοί. Μεγάλο μέρος ευθύνης έχουν οι ίδιοι οι γονείς. Όταν έπαιρναν τα παιδιά να τα πάνε σε μεγαλύτερο σχολείο για καλύτερες τάχα συνθήκες... Όταν δέχτηκαν σιωπηλά το κλέισιμο. Στα Δολιάνα το κράτησαν με την μαγκιά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια πρέπει να λέγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.