Header pic

Pic

Ο Αθλητισμός στην Ελλάδα... 29η Αγωνιστική... η ΕΛΠΙΔΑ

Τελικά 14 Απρίλη έγινε το θαύμα, στις 14 του Απρίλη άνοιξαν τα μάτια και του χειρότερου οπαδού, του κάφρου που νόμιζε πως θα αποκτήσει ζωή αν μπει σε κοπάδι...


... η Α.Ε.Κ. έπεσε, εάλω η Πόλις για δεύτερη φορά, την πρώτη το 1453 από προδοσία των Δυτικών και του Βατικανού, την δεύτερη από φιλάθλους "Ούνους", βάρβαρους που κολυμπάνε μέσα σε ουσίες και στην παραίσθηση πως το ποδόσφαιρο και η καφρίλα τους κάνει ανώτερους. Οι τελειωμένοι, οι άνανδροι που με πλάτες άλλων καθαρίζουν. Έτσι είναι οι άντρες; Αλήθεια και εσείς διοίκηση που ήσασταν, ΠΑΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;;; Αφήσατε τον Δέλλα να βγάλει το φίδι από την τρύπα... και αν θέλατε να πέσετε λόγω χρεών γιατί κρύβεστε;;; Γιατί δε το λέτε πως αυτός ήταν ο σκοπός σας;

Ο Πρωταθλητής Ολυμπιακός φανέρωσε τις αδυναμίες του, μπροστά σε έναν Παναθηναϊκό καταδικασμένο να μη μπορεί να ακολουθήσει το DNA του, την Ευρώπη, αλλά με ψυχή και θάρρος να μην πέσει εύκολα! Οι πραγματικοί φίλοι του Ολυμπιακού φώναζαν, Ιμπαγάσα, έβλεπαν τα χάλια της ομάδας και, λυτρώθηκαν εν μερει από ένα γκολ στο τέλος από έναν παίχτη που δεν τον χρησιμοποίησε όπως του αξίζει κανένας ..Αλλά τα συνθήματα έμειναν και η ΠΑΕ φώναζε και έβριζε και καλά τους "αχάριστους" δηλαδή αυτούς που κατέχουν το άθλημα και ξέρουν τι βλέπουν.

Ο Παναθηναϊκός, σαν τον φοίνικα αναδείχτηκε ξανά μέσα από τις στάχτες του, αλλά δεν αναστήθηκε, απλά απέκτησε πάλι την αξιοπρέπειά του και τόνωσε το ηθικό του, τουλάχιστον ποδοσφαιρικά, γιατί η ομάδα του βόλεϋ, ο τάφος του Ινδού αλλώθηκε από μέσα! Μία ιστορία αμαυρώθηκε, μιας ομάδας που δεν έπρεπε, μιας φιλοσοφίας που τερματίζει 4η στο πόλό... και όλα χάνονται και αν δεν προσέξει είναι η επόμενη για την Β εθνική στο ποδόσφαιρο. Η ομάδα του βόλεϋ θα παίζει στην Α2 απο του χρόνου και η ιστορία θα γράψει μετά από 30 χρόνια τα ονόματα των υπευθύνων, ονόματα που τα ξέρουμε τώρα.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ


Στις 14 του Απρίλη ο Αστέρας Τρίπολης, η 3η ομάδα στον πίνακα έφαγε 5 γκολ από τον Άρη, μια ομάδα που έβαλε 5 γκολ σε 18 αγωνιστικές... η Βέροια έριξε άλλα 5 στον Πλατανιά, τυχαίο;;; Άλλωστε οι αποδόσεις ήταν μεγάλες και κάποιοι πλούτισαν, ποιοι είναι, θα μιλήσει η UEFA γι'αυτούς και θα τους μάθετε!

Ο Ο.Φ.Η. έχανε 0-2 στο ημίχρονο και οι παίκτες του Ατρομήτου δεν μπήκαν ποτέ στα αποδυτήρια, στον πάγκο την βγάλανε, από διάφορες βάρβαρες φυλές εκεί. Το παιχνίδι τελείωσε 2-2.

Αυτό είναι το πρωτάθλημα που φτιάξατε και θέλετε και φίλους στο γήπεδο και συνδρομές στην τηλεόραση... 


ΕΜΕΙΣ θέλουμε σαν Παναθηναϊκοι, Ολυμπιακοί, Παοκτζίδες, Αεκτζίδες, Αρειανοί κλπ, να βλέπουμε παρέα την μπάλα μας, να πειράζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά μετά να είμαστε όλοι μαζί μια παρέα και να πίνουμε το κρασί μας, το ποτό μας! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΦΡΟΥΣ, δεν θέλουμε να μας θεωρείτε εν δυνάμει στρατούς σας, δεν θέλουμε τελειωμένους φιλάθλους να πουλάνε καφριλίκι και τσιγαριλίκι! ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ και αυτό είναι το μόνο που δεν έχετε!

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΒΙΑ ΣΑΣ


Ο απλός, ο φίλος του ποδοσφαίρου, πονά με την κατάσταση της ΑΕΚ, λυπάται και συμπονά, δεν γελά... και να ξέρετε, οι ομάδες της Ευρώπης (οι νέες ομάδες που μάθατε στην κουτάλα και στο ανακάτεμα, ξέρουν ποιες είναι, αλλωστε δεν είναι όλες...), εσείς που θα τολμήσετε να μαγειρεύσετε, μη το διαννοηθείτε, μη το κάνετε... τον Πανιώνιο τον κρέμασαν, οχι στα μαγειρέματα γιατί από τους υγιεις φιλάθλους θα διαλυθείτε! ... Σαν την Δυναμο Κιέβου, με δύο γούνες ήθελε νίκη το 1996!

Μετά από ένα πρωτάθλημα που ο πρωταθλητής ντρέπεται, μετά από ένα πρωτάθλημα που ο ανταγωνιστής δεν φαίνεται στην Ευρώπη, μετά από ένα πρωτάθλημα που η ΑΕΚ έπεσε... συλλογιστείτε και αναρωτηθείτε, έως πότε θα τα στήνετε;;;

Όλοι μαζί οι φίλοι του ποδοσφαίρου σας ΣΥΧΑΘΗΚΑΜΕ!!!


για το KWR,
MiC


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.