Header pic

Pic

Πυροσβεστικός Κρουνός και Κορακοβούνι

Μάλλον στις μέρες μας, έχουμε παρεξηγήσει πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι η προστασία από πυρκαϊά! Όλοι μαζί τρέχουμε σε κάθε σπίθα, με λάστιχα, με τσάπες και φτυάρια, αλλά...


...δεν θα πρεπε να προβλέψουμε την ώρα εκείνη που θα είναι όλα δύσκολα;

Στο Κορακοβούνι, υπάρχει ΜΟΝΟ ένας κρουνός, στα όρια του χωριού, απομονωμένος και μακρυά από τις κατοικημένες περιοχές. Μέρες καλοκαιριού, μια σπίθα, ένα τσιγάρο, ένα κομμάτι γυαλί, μπορεί να προκαλέσει τόση καταστροφή όσο ποτέ.

Γι αυτό, παρακαλούμε τον δήμο Βόρειας Κυνουρίας (όπως λέμε Βόρεια Κορέα) να μεριμνήσει και να τοποθετήσει κρουνούς πυροσβεστικής σε καίρια σημεία του χωριού, ώστε αν τυχόν αν, να είμαστε έτοιμοι για το μοιραίο. Όλοι μαζί, με τις κατάλληλες επιλογές και συνθήκες θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τα πάντα.

 Γιατί να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές και περιουσίες από αμέλεια των αρχόντων της περιοχής;

Σας ψηφίσαμε για να βελτιώσετε το επίπεδο της ζωής, να βελτιώσετε την ασφάλειά μας... αν θέλαμε να μείνουμε στάσιμοι σε αυτά ή αν θέλαμε πεζοδρόμια, θα τα κάναμε μόνοι μας ή στο κάτω κάτω θα ψηφίζαμε τους πρώην!


Τι ζητάμε, απλά να νιώθουμε ασφαλείς, είναι κοινωνικό αγαθό και είστε υποχρεωμένοι να μας το δώσετε, η ασφάλεια!

Δεν είμαστε εναντίον προσώπων, είμαστε εναντίον ανύπαρκτων έργων,
η ομάδα του KWR

ΥΓ. Κι όταν υπερισχύει ο εγωισμός σου, καταστρέφει τα όνειρά σου φίλε μου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.