Header pic

Pic

Δημιουργία και λειτουργία πυροσβεστικού κρουνού στο Κορακοβούνι (φωτό και video)

Στις μέρες μας, όπου λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας, το κράτος μας δε μπορεί να προσφέρει τα ακόμα και τα βασικά, η ιδιωτική πρωτοβουλία έρχεται να καλύψει τα κενά και να δώσει λύση...
...ο Γεώργιος Παινέσης του Αριστείδη (μέλος του KWR) και το Korakovouni WebRadio (KWR) δημιούργησαν έναν πυροσβεστικό κρουνό, μπροστά από την οικία του Γ. Παινέση για την προστασία του χωριού από τον κίνδυνο πυρκαϊάς. Η πράξη αυτή έρχεται να δώσει τη λύση στην πυρόσβεση και γενικότερα στην πυρασφάλεια του χωριού, αφού ο μοναδικός μέχρι σήμερα κρουνός βρισκόταν 50m από τον επαρχιακό δρόμο Άστρους - Λεωνιδίου στον δρόμο για την παραλία του Χερονησίου.

Ο κρουνός που δημιουργήθηκε και λειτουργεί, καλύπτει δε, μεγάλο μέρος του χωριού και λειτουργεί αυτόνομα, χάρη στην γεώτρηση του Αριστείδη Γ. Παινέση. Με ιδία έξοδα αλλά και με κέφι, ο Γεώργιος Παινέσης έφτιαξε έναν κρουνό για όλους, για το κοινό καλό.

Ας το πιστέψουμε, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο χωριό, έναν καλύτερο τόπο, μία καλύτερη πατρίδα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο και τις φωτογραφίες από τον πυροσβεστικό κρουνό
Βίντεο:



Φωτογραφίες:


 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.