Header pic

Pic

To πανηγύρι στο Κλίμα στην Αρτίκαινα. (φώτο)

 Με λίγο κόσμο σε σχέση με τις άλλες χρονιές καθώς η βροχή που έριξε το απόγευμα έκανε πολλούς φίλους του πανηγυριού να μην επισκεφτούν το γραφικό εκκλησάκι των Αγίων Ανάργυρων στην Αρτίκαινα Ορεινού Κορακοβουνίου.


Με απουσίες όπως και της ταβέρνας του μπαρμπα-Θανάση του Μπακάλη-Λύγκου που για πολλά χρόνια πρόσφερε στον κόσμο το φημισμένο βραστό του, του καφενείου τα τελαυταία χρόνια του <<Καρελόγιαννη>> και  χωρίς την ζωντανή ορχήστρα του μπαρμπα-Στέλιου του Ξυδια.

Συνεπής στο ραντεβού της κυρα-Μαρία του Ρήγα με την ταβέρνα της και το βραστό της το οποίο όποιος το δοκίμασε έγλυφε τα δάκτυλα του. Κέφι υπήρχε και χορός με τις μουσικές επιλογές του dj Γιώργου Παινέση. Ας ελπίσουμε να αποκτήσει πάλι την αίγλη του και την αξία του που έχει αυτό το πανηγύρι γιατί για χρόνια αποτελούσε το πανηγύρι που ο κόσμος περίμενε με λαχτάρα.








Δεν υπάρχουν σχόλια

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.