Header pic

Pic

Ανακοίνωση Α.Ε.Ε.Σ Κορακοβουνίου

 Μετά από την μη απαρτία που είχε η συνέλευση του πραγματοποιήθηκε στην Κυριακή  3-6-2012 από τον Αθλητικό Επιμορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κορακοβουνίου,
η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10-6-2012 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Κοινοτικού γραφείου πλησίον της εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου.  Θα συζητηθούν όλα τα θέματα που αφορούν τον σύλλογο όπως απολογισμός του περασμένου έτους αλλά και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Η παρουσία όσων ενδιαφέρονται αλλά και αγαπάνε το χωριό είναι απαραίτητη.

2 σχόλια:

  1. etsi opos ta kanate na ta loustite kai pali monoi sas 8a eisaste. Mpainate oloi gia proswpiko sas ofelos kai dialusate to kamari tou xwriou pou dimiourgi8ike apo an8rwpous me agapi gia to sullogo kai xwris kamia epedioksi. ta teleutaia 10 xronia opoios empaine empaine gia kapoio sumferon. oikonomiko perissotero. twra na meinete monoi sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Ανώνυμε καλό θα είναι να γίνεις επώνυμος και να μην βγάζεις τέτοια κακία. Και να έχουν γίνει αυτά που λες ανήκουν στο παρελθόν. Μπορούμε να ξανασηκώσουμε τον Σύλλογο αρκει να μαζευτούμε όσοι το θέλουμε αυτό. Δεν θα ξαναγίνουν δεκτά ανώνυμα σχόλια. Λυπάμαι.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς. Προστατέψτε τα προσωπικά σας δεδομένα. Αν κρίνετε ότι το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι παράνομο ή προσβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (e-mail: korakovouniwr@gmail.com) . Θα απαντήσουμε στο αίτημα σας το συντομότερο δυνατόν.







Από το Blogger.